Babos-boros karaj

Babos-boros karaj

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg karaj
  • 40 dkg vörösbab
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 szem paradicsom
  • 1 db hegyes erős
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 dl vörösbor
  • liszt
  • petrezselyem
  • bors

Elkészítés:

A szeltelt, sózott húst lisztbe forgatom, majd kisütöm mindkét felét.

A kockázott szalonnát lepirítom, vele dinsztelem az aprított hagymát, fokhagymát, darabolt paradicsomot, paprikát.

Utána mehet bele a bab és a vörösbor.

Ízesítem sóval, borssal, vágott petrezselyemmel, majd szaftos, puha raguvá főzöm.

Felcsíkozom a húst, amit a zöldségekhez adok, végül átforralva készen is van.

Neked ajánljuk