Babos-boros karaj

Babos-boros karaj
Elkészítési idő
3,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 60 dkg karaj
  • 40 dkg vörösbab
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 szem paradicsom
  • 1 db hegyes erős
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 dl vörösbor
  • liszt
  • petrezselyem
  • bors
  • 60 dkg karaj
  • 40 dkg vörösbab
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 szem paradicsom
  • 1 db hegyes erős
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 dl vörösbor
  • liszt
  • petrezselyem
  • bors

Elkészítés:

A szeltelt, sózott húst lisztbe forgatom, majd kisütöm mindkét felét.

A kockázott szalonnát lepirítom, vele dinsztelem az aprított hagymát, fokhagymát, darabolt paradicsomot, paprikát.

Utána mehet bele a bab és a vörösbor.

Ízesítem sóval, borssal, vágott petrezselyemmel, majd szaftos, puha raguvá főzöm.

Felcsíkozom a húst, amit a zöldségekhez adok, végül átforralva készen is van.