Hozzávalók:
  • 3 csomag gesztenyemassza
  • 4 dl habtejszín
  • 2 doboz babapiskóta
  • 2 csomag főzni való vaníliás pudingpor
  • 1 liter tej
  • 4 kisebb banán
  • fahéjas porcukor
  • 1/2 liter lefőzött intsant kávé
  • rumaroma
  • 3 csomag gesztenyemassza
  • 4 dl habtejszín
  • 2 doboz babapiskóta
  • 2 csomag főzni való vaníliás pudingpor
  • 1 liter tej
  • 4 kisebb banán
  • fahéjas porcukor
  • 1/2 liter lefőzött intsant kávé
  • rumaroma

Babapiskótás-kávés-vaníliás-banános csoda

Elkészítési idő
5,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges

Elkészítés:

Öntsünk a kávéhoz rumaromát, majd mártsuk bele a tördelt babapiskótákat. Rakosgassuk a kávés piskótákat egy jó mély műanyag tál (vagy bármilyen edény) aljába szorosan egymás mellé.

Közben főzzük meg a pudingot, hagyjuk kihűlni. Öntsük rá a babapiskótákra ha már langyos.

Miután az egész kihűlt, ismét egy réteg kávés babapiskóta, erre karikázzuk rá a banánokat, hintsük meg fahéjas porcukorral.

Törjük át a gesztenyemasszát, majd apránként keverjük hozzá a tejszínt. Keverjük habosra, simítsuk a banánra, és rakjuk ki a tetejét babapiskótával.

Tegyük a hűtőbe egy egész napra. Borítsuk a sütit hirtelen egy tálcára. És kész!