Bab-kukorica saláta kolbászchipsszel

Bab-kukorica saláta kolbászchipsszel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 10 dkg főtt bab (konzerv)
  • 10 dkg morzsolt kukorica (konzerv)
  • 10 dkg zöldsaláta-levél mix
  • 8 szem koktélparadicsom
  • 10 dkg csípős kolbász (hajszálvékony szeletben)
  • 1 evőkanál magos mustár
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál tárkonyecet
  • 10 dkg főtt bab, konzerv
  • 10 dkg morzsolt kukorica, konzerv
  • 10 dkg zöldsaláta-levél mix
  • 8 szem koktélparadicsom
  • 10 dkg csípős kolbász (hajszálvékony szeletben)
  • 1 evőkanál magos mustár
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál tárkonyecet

Elkészítés:

A konzerv zöldségeket leöblítjük, lecsepegtetjük. A salátaleveleket és a paradicsomot megmossuk, leszárítjuk, a leveleket összetépkedjük, a paradicsomokat félbevágjuk. A kolbászt hajszálvékonyra szeleteljük.

A dresszinghez a mustárt az olajjal és az ecettel simára kikeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Az előkészített zöldségeket nagy keverőtálba öntjük, a dresszinggel összeforgatjuk.

Végül egy serpenyőt szárazon felforrósítunk, és a hajszálvékonyra szeletelt kolbászt ropogósra sütjük. A zöldségek tetejére szórjuk és azonnal tálaljuk.




Megjegyzés:

Fotó: RAS / Recepttár

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti