Elkészítés:
A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük és lecsepegtetjük. Közben a húst megmossuk, kisebb kockákra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a húshoz hasonlóan feldaraboljuk.
Serpenyőben 1 evőkanál olajat melegítünk, megpirítjuk benne a húst, majd tányérra borítva félretesszük.
Újabb evőkanál olajban a zöldséget is megpirítjuk. A tésztát összekeverjük a hússal, a zöldségekkel, ráöntjük a szójaszószt, a gyömbért, a szezámot, és rázogatva 2-3 percig még pirítjuk.
Megjegyzés:
Recept-fotó: RAS / Recepttár
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Kínai receptek
,
Szárnyashúsos ételek
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Főételek