Hozzávalók:
  • 4 csirkecomb
  • 10 dkg bacon
  • olaj
  • 10-15 dkg aszalt szilva
  • 2 dl főzőtejszín
  • 5 dkg reszelt sajt
  • tetszőleges fűszerek
  • 4 csirkecomb
  • 10 dkg bacon
  • olaj
  • 10-15 dkg aszalt szilva
  • 2 dl főzőtejszín
  • 5 dkg reszelt sajt
  • tetszőleges fűszerek

Aszalt szilvával töltött csirkecomb

Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A megmosott combokat ízlés szerinti fűszeres olajjal pácold be fél napra. Bőrük alá tölts aszalt szilvát.

Egy tűzálló edényt bélelj ki baconnel, a combokat pedig fektesd rá. A tejszínhez keverd a sajtot, és öntsd le vele a húst.

Lefedve 70 percig párold, majd lefedés nélkül 20 perc alatt süsd aranybarnára.

Párolt rizs illik hozzá.