Aszalt szilvás csirkemáj

Aszalt szilvás csirkemáj

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 hagyma
  • olaj
  • 1 marék aszalt szilva
  • 1 marék aszalt sárgabarack
  • 2 ek. méz
  • 50 dkg csirkemáj
  • ételízesítő
  • bors
  • 2 dl tejföl
  • mustár

Elkészítés:

A hagymát felkockázom, és megdinsztelem kevés olajon. Beleteszem az aszalt szilvát, a feldarabolt sárgabarackot és a 2 kanál mézet, amit megkaramelizálok kicsit.

Hozzáadom a májat (egészben vagy darabolva, ízlés szerint), borsozom, ételízesítőt is adok hozzá, majd kevés vizet öntök alá, és hagyom főni.

Ha a máj megpuhult, tejfölös-mustáros keverékkel sűrítem, majd párolt rizzsel tálalom.

Neked ajánljuk