Aszalt gyümölcsös karaj

Aszalt gyümölcsös karaj
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • karaj
  • aszalt sárgabarack
  • sajt
  • méz
  • aszalt szilva
  • A panírhoz:
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • liszt
  • olaj
  • karaj
  • aszalt sárgabarack
  • sajt
  • méz
  • aszalt szilva
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • liszt
  • olaj

Elkészítés:



Klopfoljuk ki a húst, majd sózzuk be!

Keverjük el mézzel az aprított aszalt gyümölcsöket!
Töltsük meg velük a húsok egyik oldalát!
Tegyünk rá sajtot, tekerjük fel, ezután panírozzuk be!
Tűzzük össze, hogy ne essen szét sütés közben!

Süssük meg olajon!