Hozzávalók:
  • 1 fejes saláta
  • 1 közepes kígyóuborka
  • 1 piros és 1 zöld kaliforniai paprika
  • 1 lilahagyma
  • 1 narancs
  • 10 dkg juhsajt
  • olajbogyó
  • friss citromlé (kb. 4 evőkanálnyi)
  • ugyanennyi olívaolaj
  • feketebors
  • 1 fejes saláta
  • 1 közepes kígyóuborka
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 1 zöld kaliforniai paprika
  • 1 lilahagyma
  • 1 narancs
  • 10 dkg juhsajt
  • olajbogyó
  • friss citromlé
  • olívaolaj
  • feketebors

Andalúz vegyes zöldsaláta

Elkészítési idő
4,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A zöldségeket megmossuk, és megtisztítjuk őket. Egy tálba daraboljuk, és össze forgatjuk az egészet. Végül ráöntjük a citromos olivás szószt. Borssal ízlés szerint ízesítjük.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti