Andalúz paradicsomleves

Andalúz paradicsomleves
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 2 személyre:
  • 4 db paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bazsalikom
  • paradicsomlé
  • 1/2 db szikkadt zsemle
  • chilipaprika
  • őrölt feketebors
  • őrölt pirospaprika
  • chiliszósz
  • olívaolaj
  • 1 db hegyes csípős zöld paprika
  • borecet
  • 2 tojás
  • sonka
  • 4 db paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bazsalikom
  • paradicsomlé
  • 1/2 db szikkadt zsemle
  • chilipaprika
  • őrölt feketebors
  • őrölt pirospaprika
  • chiliszósz
  • olívaolaj
  • 1 db hegyes csípős zöld paprika
  • borecet
  • 2 db tojás
  • sonka

Elkészítés:


Főzzük keményre a tojást, majd vágjunk a sonkából 2 szeletet!

Daraboljuk össza a többi hozzávalót, majd tegyük keverőedénybe! Öntsünk rá paradicsomlevet, borecetet és chiliszószt! Fűszerezzük meg, majd hagyjuk állni hűtőben!
Botmixerrel elkeverjük, közben beleöntjük az olívaolajat. Visszarakjuk a hűtőbe.

A tojással és a sonkával tálaljuk.