Ananászos-túrós koszorú

Ananászos-túrós koszorú

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg tehéntúró
  • 2,5 dl tejföl
  • 25 g zselatin
  • 3 evőkanál sűrített tej
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 25 dkg ananászkonzerv
  • 2 dl ananászlé

Elkészítés:

A zselatint az ananászlében addig melegítjük, amíg a zselatin felolvad. A túrót, vaníliás cukrot, sűrített tejet és a tejfölt kikeverjük, majd hozzáadjuk a zselatinos ananászlevet.

A tortaforma alját kirakjuk ananászkarikákkal, és ráöntjük a krémet. Pár órára a hűtőbe tesszük, majd tálcára borítjuk úgy, hogy az ananászkarikák legyenek felül.

Neked ajánljuk