Ananászos csirke

Ananászos csirke

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell
  • 1 doboz ananászkonzerv
  • 0,3 dl tejszín
  • 0,2 dl tejföl
  • őrölt szerecsendió
  • vaj
  • sajt

Elkészítés:

A csirkemelleket szeletekre vágom, majd mindkét oldalát olajon pirosra sütöm.

Egy jénai tálat kikenek vajjal és belefektetem a szeletek egy részét, a tetejükre sót és őrölt szerecsendiót szórok.

Ráteszem az ananászdarabokat aztán még egy réteg húst.

Ismét a fűszer és ananász következik, míg el nem fogynak a hozzávalók.

Ráöntöm az ananász levét, a tejfölt és a felvert tejszínt, illetve reszelt sajttal hintem.

Fólia alatt készre sütöm, majd a sütőt lekapcsolva, fóliát levéve hagyomegy 10 percet pirulni.

Párolt rizzsel tálalom.

Neked ajánljuk