Ananászos-barackos ragu

Ananászos-barackos ragu

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 db chilipaprika
  • 20 dkg ananász
  • 40 dkg marhahátszín
  • 4 adag főtt barna rizs
  • 1 dl fehérbor
  • fél db citrom
  • 2 db őszibarack

A páchoz:

  • 1 db lime
  • 1 evőkanál olaj
  • kakukkfű
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 evőkanál méz
  • bors
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál barna cukor

Elkészítés:

Elkészítés:

Keverjük össze a pác alkotóelemeit! Forgassuk bele a felcsíkozott hátszínt, majd hagyjuk állni 1 órát!

Csepegtessünk citromlevet egy serpenyőbe, majd tegyük bele a húst! Pirítsuk meg, majd öntsük fel borral! Pároljuk készre fedő alatt!

Ha a hús megpuhult, adjuk hozzá a vágott chilit, darabolt ananászt és a felcsíkozott barackot! Forraljuk fel újra!

Neked ajánljuk