Hozzávalók:
  • 8 dl tej
  • 1 ek. kakaópor
  • 1 ek. juharszörp
  • 4 ek. zabpehely
  • fél dl tejszín
  • fahéj
  • 1 ek. csokireszelék
  • 8 dl tej
  • 1 ek. kakaópor
  • 1 ek. juharszörp
  • 4 ek. zabpehely
  • fél dl tejszín
  • fahéj
  • 1 ek. csokireszelék

Amerikai forró csoki

Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória

Elkészítés:

Forraljuk fel a tejet és keverjük bele a kakaót. Adjuk hozzá a juharszirupot és a zabpelyhet. A tejszínt verjük fel habbá.

A forró csokit osszuk négyfelé, halmozzuk a tetejükre a tejszínhabot és szórjuk meg csokireszelékkel.