Hozzávalók:
  • 3 alma
  • 2 dl tejföl
  • fél csomag vaníliás pudingpor
  • őrölt fahéj
  • őrölt szegfűszeg
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • citromhéj
  • cukor
  • 3 alma
  • 2 dl tejföl
  • fél csomag vaníliás pudingpor
  • őrölt fahéj
  • őrölt szegfűszeg
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • citromhéj
  • cukor

Almaszósz húsokhoz

Elkészítési idő
5,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Az almát meghámozom, felszeletelem, felteszem főni. A tejfölt, a pudingport és a vaníliás cukrot kivéve mindent hozzáadok.

Ha az alma megpuhult, behabarom a kihagyott hozzávalókkal, de a pudingport még mindig nem teszem bele, majd csak akkor, ha kihűlt.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti