Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az eritritet is, és robotgép segítségével tovább verjük.
Ezt követően a tojássárgáját is hozzáforgatjuk, végül a kókuszreszeléket is belekanalazzuk, és homogénné keverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben 180 fokon 8-10 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt, a következő tölteléket kenjük rá: a túrót krémesre keverjük a fahéjjal és az édesítővel, majd az almát belereszeljük, és a tésztát feltekerjük.
Megjegyzés:
A receptet Fajcsákné Polgár Judit küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Reformkonyha
,
Diétás ételek
,
Ünnepi ételek
,
Ünnepi ételek
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Egyszerű ételek
,
45 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Túrós ételek
,
Gyümölcsös ételek
,
Almás ételek
,
Sütemények