Almás muffin gluténmentesen

Almás muffin gluténmentesen
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 db alma
  • 3 db tojás
  • 15 dkg eritrit
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 5 evőkanál étolaj
  • 2,5 dl görög joghurt
  • 30 dkg rizsliszt
  • fél csomag sütőpor
  • 3 db alma
  • 3 db tojás
  • 15 dkg eritrit
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 5 evőkanál étolaj
  • 2,5 dl görög joghurt
  • 30 dkg rizsliszt
  • fél csomag sütőpor

Elkészítés:

Az almákat meghámozzuk és lereszeljük. A tojást az eritrittel a vaníliás cukorral alaposan összekeverjük. Állandó kevergetés közepette hozzáöntjük az olajat és a joghurtot.

A rizslisztet összekeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a tésztához és belekeverjük a reszelt almát is.

A masszát papírkapszlikkal bélelt muffin formába kanalazzuk. A sütőt 170 fokra előmelegítjük és 20 percig sütjük a muffinokat. (Tűpróba!) Az év bármely szakában elkészíthető ez a pihe-puha finomság.

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti