Almás-mézes csirkecomb

Almás-mézes csirkecomb

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 4 alma
  • 1 dl fehérbor
  • 2 ek. margarin
  • borsikafű
  • őrölt rozmaring
  • 1 ek. méz

Elkészítés:

A megmosott combokat sóval, borsikafűvel és rozmaringgal bedörzsöltem, margarinon átsütöttem, majd tűzálló tálba tettem. Letakartam a vékonyra szeletelt almával.

A visszamaradt levet a borral felforraltam, leöntöttem vele a csirkecombokat. Az almákra kevés pecsenyelével hígított mézet is öntöttem.

Forró sütőben kb. 40 percig sütöttem. Petrezselymes burgonyával és párolt sárgarépával körítve tálaltam.

Neked ajánljuk