Hozzávalók:
  • 1/2 kg csirkemell
  • 4 db alma
  • 2 db körte
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 dl tejszín
  • 2 ek. liszt
  • fehérbor
  • fokhagyma
  • majoranna
  • bors
  • fél kg csirkemell
  • 4 db alma
  • 2 db körte
  • 2 dl tejszín
  • 1 fej hagyma
  • fehérbor
  • 2 ek. liszt
  • majoranna
  • bors
  • 1 fej fokhagyma

Almás-körtés-tejszínes csirke

Elkészítési idő
4,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Olajon dinsztelem a felkarikázott vöröshagymát, majd rajta pirítom a feldarabolt csirkemellet.

Mehet bele a hámozott, kockázott alma, ízlés szerint fűszerezem és kevés borral felöntöm.

Mikor a bor teljesen elfőtt, hozzáadom a leturmixolt körtét és a tejszínt, tovább főzöm még kis ideig.

Fűszerezem ismét és a liszttel sürítem a szaftot