Almás-káposztás rakott csirkecomb

Almás-káposztás rakott csirkecomb

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 kisebb csirkecomb
  • 4 fej vöröshagyma
  • 5 kisebb alma
  • 40 dkg savanyú káposzta
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 2 dl tejföl
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 mokkáskanál reszelt szerecsendió
  • törött bors

Elkészítés:

Közepes nagyságú tepsiben elterítjük a karikára vágott hagyma felét. Megsózzuk, meghintjük szerecsendióval és borssal.

Héjastól vékonyra karikázunk, 2 megmosott almát. Erre rászórjuk az apróra vágott savanyú káposzta felét, majd sorban egymás mellé elhelyezzük a megsózott, borsozott, kevés lisztbe mártott, félbevágott csirkecombokat.

Erre a megmaradt hagymakarikákat és a felszeletelt 2 almát, illetve a maradék káposztát. Meghintjük reszelt sajttal. Az olajjal, a zúzott fokhagymával és a sóval elkevert tejfölt rálocsoljuk.Sütőbe toljuk és készre sütjük.

Neked ajánljuk