Almás fahéjas kókuszgolyók sütés nélkül

Almás fahéjas kókuszgolyók sütés nélkül
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 6 nagy alma
  • 20 dkg darált dió (vagy mandula ,vagy keksz)
  • őrölt fahéj (ízlés szerint)
  • méz (ízlés szerint)
  • 4-5 evőkanál kókuszreszelék
  • 6 nagy alma
  • 20 dkg darált dió
  • őrölt fahéj
  • méz
  • 4-5 evőkanál kókuszreszelék

Elkészítés:

A meghámozott almát almareszelőn lereszeljük, kicsit kinyomkodjuk a levét és egy tálba tesszük.

A darált diót (vagy mandulát, vagy kekszet) hozzákeverjük. Attól függően milyen édesen szeretjük, adunk hozzá mézet, majd a fahéjjal fűszerezzük.

A masszát jól összekavarjuk és vizes kézzel golyókat formálunk belőle.

A golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk és lehűtve tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!