Almás-fahéjas francia bundás kenyér falatok

Almás-fahéjas francia bundás kenyér falatok
Elkészítési idő
1,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 0,5 dl tej
  • 1 dl almalé
  • kenyér csíkok (kb. 20 dkg)
  • 2 tojás
  • őrölt fahéj (ízlés szerint)
  • 1 evőkanál xilit vagy cukor
  • *
  • a forgatáshoz:
  • fahéjas cukor
  • olaj vagy kókuszolaj
  • 0,5 dl tej
  • 1 dl almalé
  • 20 dkg kenyér
  • 2 tojás
  • őrölt fahéj
  • 1 evőkanál xilit vagy cukor
  • fahéjas cukor
  • olaj vagy kókuszolaj

Elkészítés:

A tojásokat az édesítővel egy kicsit kihabosítjuk, majd hozzákeverjük a tejet, a fahéjat és az almalevet.

A kenyér darabokat a tojásos keverékbe mártjuk és a forró olajban aranybarnára sütjük.

Még forrón a fahéjas cukorba vagy édesítőbe forgatjuk.

Megjegyzés:

A receptet Meszjár Erzsébet küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti