Almás-diós püspökkenyér zabliszttel

Almás-diós püspökkenyér zabliszttel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 20 dkg zabliszt
  • 2 tojás
  • 3 dkg kókuszzsír
  • 2 evőkanál nyírfacukor
  • 1 dl növényi tej
  • 1 mokkáskanál sütőpor
  • csipet só
  • 1 marék dióbél
  • 1 nagyobb alma pucolva és kockára vágva
  • 20 dkg zabliszt
  • 2 db tojás
  • 3 dkg kókuszzsír
  • 2 evőkanál nyírfacukor
  • 1 dl növényi tej
  • 1 mokkáskanál sütőpor
  • csipet
  • 1 marék dióbél
  • 1 db alma

Elkészítés:

Az összes alapanyagot homogénre keverjük, majd sütőpapírral bélelt püspökkenyérformába öntjük, és 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt készre sütjük. (Tűpróba!)

Megjegyzés:

A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!