Albert kekszes süti

Albert kekszes süti
Elkészítési idő
5,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 2 nagy csomag Albert keksz
  • 1 csomag csokoládés pudingpor
  • 2,5 dl tej
  • 1 db Rama sütőmargarin (25 dkg-os)
  • 20 dkg cukor
  • 1 db tojássárgája
  • 1 dl kávé
  • 1 üveg rum aroma
  • 3 evőkanál kakaó
  • 2 dl habtejszín
  • kókuszreszelék
  • 2 nagy csomag Albert keksz
  • 1 csomag csokoládés pudingpor
  • 2,5 dl tej
  • 25 dkg Rama sütőmargarin
  • 20 dkg cukor
  • 1 db tojássárgája
  • 1 dl kávé
  • 1 üveg rum aroma
  • 3 evőkanál kakaó
  • 2 dl habtejszín
  • kókuszreszelék

Elkészítés:

A pudingport a tejben felfőzzük. A margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot, a tojássárgáját, a kávét, a rum aromát és a kakaót.

A habtejszínt kemény habbá verjük és hozzáadjuk a másik masszához. Szép egynemű krémet keverünk belőlük.

Alufóliába a kekszet élére állítva rétegezzük a krémmel.

Két rúd készül belőle, amiket szépen betekerünk az alufóliába, és egy napig a hűtőben hagyjuk puhulni.

Egy nap elteltével, miután óvatosan kibontottuk a fóliából, hogy ne törjön meg, kókuszreszelékbe forgatjuk és ferdén szeleteljük.

Megjegyzés:

A recetet Béres-Orsonszki Csenge küldte be. Köszönjük!