Áfonyás csoda

Áfonyás csoda
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 dl tejföl
  • 200 g mascarpone
  • 200 g liszt
  • 4 db tojás
  • 140 g cukor
  • 20 g vaníliás cukor
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 200-250 g áfonya
  • a tetejére:
  • porcukor
  • 4 dl tejföl
  • 200 g mascarpone
  • 200 g liszt
  • 4 db tojás
  • 140 g cukor
  • 20 g vaníliás cukor
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 200-250 g áfonya
  • porcukor

Elkészítés:

A piteformát kivajazzuk. A sütőt 160 fokra előmelegítjük.

A hozzávalókat összekeverjük, majd a formába öntjük, a tetejét megszórjuk az áfonyával. Az előmelegített sütőbe tesszük és kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

A formában hagyjuk teljesen kihűlni, majd ízlés szerint megszórjuk a tetejét porcukorral.

Megjegyzés:

A receptet Kecskés Tímea küldte be. Köszönjük!