A legjobb pizza (puha ám ropogós)

A legjobb pizza (puha ám ropogós)
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 kg liszt
  • 650 ml langyos víz
  • 1 kis csomag szárított élesztő (vagy 1 pici friss élesztő)
  • 2 evőkanál tejföl
  • 2 evőkanál zsír
  • 1 evőkanál cukor
  • 2 teáskanál só
  • 15 dkg olvasztott margarin
  • valamint:
  • ízlés szerinti feltétek
  • 1 kg liszt
  • 650 ml langyos víz
  • 1 kis csomag szárított élesztő
  • 2 evőkanál tejföl
  • 2 evőkanál zsír
  • 1 evőkanál cukor
  • 2 teáskanál
  • 15 dkg olvasztott margarin
  • feltétek

Elkészítés:

Minden alapanyagot összekeverünk és tésztát dagasztunk belőle. (Nem kell felfuttatni az élesztőt.) A jól kidolgozott tésztát 20 percig hagyjuk pihenni.

Amíg pihen a tészta, kizsírozzuk a tepsiket és előkészítjük, feldaraboljuk az ízlés szerinti feltéteket. (Ebből a mennyiségből nekem 2 nagy gáztepsi és 2 sima tepsivel szokott lenni.)

Rengeteg receptet kipróbáltam, míg végül ez lett a totál befutó.

Megjegyzés:

A receptet Márton Claudia küldte be. Köszönjük!