Hozzávalók:
  • 6 tojás
  • 3 csomag vaníliás cukor
  • 1,5 ek. kakaó
  • 4 dl málnaszörp
  • 4 csomag zselatin
  • 2 pohár tejföl
  • víz
  • porcukor
  • 6 tojás
  • 3 csomag vaníliás cukor
  • 1,5 ek. kakaó
  • 4 dl málnaszörp
  • 4 csomag zselatin
  • 2 pohár tejföl
  • víz
  • porcukor

4 rétegű süti

Elkészítési idő
3,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória

Elkészítés:

Az első réteghez 3 tojás sárgáját, 1 csomag vaníliás cukrot és 5 evőkanál porcukrot habosra keverek egy műanyag tálban, majd a 3 tojás fehérjét kemény habbá verem. 1,5 dl vízben 2 evőkanál zselatint forrásig simára keverek. Mikor felfőtt, a zselatint melegen hozzákeverem a tojássárgájához. A formába öntöm, ez lesz a legalsó lap. Fél órára a hűtőbe teszem.

A második réteget ugyanúgy készítem, mint az elsőt, annyi különbséggel, hogy a tojássárgájához 1,5 evőkanál kakaót keverek. Majd ráöntöm a már a hűtőben lévő rétegre.

A harmadik réteghez 2 pohár tejfölt, 7 evőkanál porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot simára keverek, majd 1,5 dl vízzel 2 evőkanál zselatint forrásig keverek, hozzá adom a tejfölhöz, ráöntöm a 2. rétegre. Ezt is hagyom a hűtőben hűlni.

A negyedik réteghez 4 dl málnaszörpöt összekeverek 2 evőkanál zselatinnal és 2 dl forralt vízzel. Ezt ráöntöm a 3. rétegre, és fél órára a hűtőben állni hagyom.