Vasárnapi zöldségleves

Vasárnapi zöldségleves
Elkészítési idő
3,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 db csirkeszárny
  • 5 db csirkemáj
  • 20 dkg zöldborsó
  • 2 fej kis karalábé
  • 4 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek. liszt
  • olaj
  • petrezselyem
  • ételízesítő
  • bors
  • 3 db csirkeszárny
  • 5 db csirkemáj
  • 20 dkg zöldborsó
  • 2 fej kis karalábé
  • 4 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek. liszt
  • olaj
  • petrezselyem
  • ételízesítő
  • bors

Elkészítés:

Olajon dinsztelem az aprított hagymát, majd vele párolom a kockázott répát, borsót.

Pár perc múlva mehet bele a szárny is, szinrtén pár percre.

Kockázott karalábét adok hozzá, majd liszttel keverem, és lassan felengedem vízzel.

Végül a darabolt répa, vágott petrezselyem kerül bele, így felforralom, fedő alatt.

Kis lángra véve a májat belerakom, ízesítem a levest, és puhára főzöm az egészet.

Ízlés szerinti levesbetét rakható bele.