Ünnepi libacomb

Ünnepi libacomb
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 4 db pecsenye libacomb
  • 1 kg burgonya
  • 4 db húsos zöldpaprika
  • 2 szem paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 db csípős paprika
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. liszt
  • 1 mk. törött fekete bors
  • 1 tk. fűszerpaprika
  • 1 tk. só
  • 4 db pecsenye libacomb
  • 1 kg burgonya
  • 4 db húsos zöldpaprika
  • 2 szem paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 db csípős paprika
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 ek. liszt
  • 1 mk. törött fekete bors
  • 1 tk. fűszerpaprika
  • 1 tk.

Elkészítés:

A fűszerpaprikát, sót, lisztet, borsot vegyítem és a karikázott krumplira szórom.

Tűzálló tálba terítem és hagymát, paprikát karikázok rá, megsózva.

A sózott, borsozott combokat ráfektetem és ezekre mehet a hámozott, karikázott paradicsom, átört fokhagyma.

2 dl vizet aláöntve, fóliával borítva sütöm, közepes lángon, 1,5 órát.

Végül a combokat bőrös felükkel felfelé pirítom, fólia nélkül.