Uborkakrémleves

Uborkakrémleves
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 db kígyóuborka
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 2 nagy pohár natúr joghurt
  • bors
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • bazsalikom
  • petrezselyem
  • A díszítéshez:
  • paradicsom
  • fekete olívabogyó
  • 5 dkg juhsajt, vagy bármilyen vágható sajt
  • 2 nagy pohár natúr joghurt
  • petrezselyem
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bazsalikom
  • 2 db kígyóuborka
  • 1 fej hagyma
  • fekete olívabogyó
  • 5 dkg juhsajt
  • paradicsom

Elkészítés:

A felkockázott kígyóuborkát és a hagymát kevés joghurttal összeturmixoljuk, majd beleöntjük a maradék joghurtot is, melyet ezután sóval, borssal, a finomra vágott fokhagymával és 1-1 teáskanálnyi friss, apróra vágott
bazsalikommal, illetve petrezselyemzöldjével ízesítünk.