Töltött paprika burgonyával

Töltött paprika burgonyával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 személynek:
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db tojás
  • 1 db piros kalifornia paprika
  • 1 db sárga kalifornia paprika
  • 15 dkg darált hús
  • 2 kanálnyi rizs
  • 1 db paradicsom
  • őrölt feketebors
  • őrölt pirospaprika
  • fokhagyma-petrezselyem fűszerkeverék
  • füstölt sajt
  • 1/2 fej hagyma
  • 2 db krumpli
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • korianderlevél
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db tojás
  • 1 db piros kalifornia paprika
  • 1 db sárga kalifornia paprika
  • 15 dkg darált hús
  • 2 kanálnyi rizs
  • 1 db paradicsom
  • őrölt feketebors
  • őrölt pirospaprika
  • fokhagyma-petrezselyem fűszerkeverék
  • füstölt sajt
  • 1/2 fej hagyma
  • 2 db krumpli
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • korianderlevél

Elkészítés:



Tegyük fel főni a rizst és a krumplit!
Vágjuk apróra a hagymákat, dinszteljük meg serpenyőben, majd adjuk hozzá a húst!
Süssük fehérre a húst!
Rakjuk bele egy keverőtálba, fűszerezzük meg, üssük rá a tojást, majd keverjük össze!
Reszeljük le a sajtot, a paradicsomot pedig szeleteljük fel!

Vágjuk félbe hosszában a paprikákat, és csumázzuk ki!

Hámozzuk meg a krumplit, majd karikázzuk fel!
Rakjuk egy nyél nélküli olajos serpenyőbe
Sózzuk, borsozzuk.

Töltsük meg a paprikákat a töltelékkel!
Tegyük rá a krumpliágyra, majd helyezzük mellé a paradicsomkarikákat!
Szórjunk mindegyikre reszelt sajtot!
Süssük meg sütőben!