Szilvaleves füstölt hússal

Szilvaleves füstölt hússal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 50 dkg aszalt szilva
  • 1 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • bors
  • 50 dkg füstölt hús
  • pirított kenyérkocka
  • 50 dkg aszalt szilva
  • 1 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • bors
  • 50 dkg füstölt hús
  • pirított kenyérkocka

Elkészítés:



Áztassuk hideg vízbe a húst előző nap!

Mossuk meg a szilvát, majd tegyük fel főni 1 liter vízben!
Adjuk hozzá a felkockázott húst! Ha megfőttek, készítsünk rántást, majd szórjuk meg fűszerpaprikával, borssal és sóval!

Engedjük fel vízzel, ezután adjuk hozzá a készre főzött leveshez!

A rántással még 5 percig főzzük.

Pirított kenyérkockával tálaljuk.