Rakott édeskömény kecskesajttal

Rakott édeskömény kecskesajttal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 4 db édeskömény
  • 25 dkg omlós kecskesajt
  • 1,5 dl tejszín
  • 0,5 dl olívaolaj
  • 2 ek. fehérborecet
  • 1 ek. só
  • 4 db édeskömény
  • 25 dkg omlós kecskesajt
  • 1,5 dl tejszín
  • 0,5 dl olívaolaj
  • 2 ek. fehérborecet
  • 1 ek.

Elkészítés:

A felezett kömény gyökerét kivágom, leveleit lehúzom.

10-15 percet főzöm sós vízben, majd kiszedem, és kikent sütőedénybe rendezem.

A többi olajjal locsolom, tejszínnel leöntöm, és kecskesajtot morzsolok rá.

180 fokon sütöm 10-35 percig, a növény frissességétől függően.

Ha elég puha, akkor kiveszem, borecettel csepegtetem, és tálalható is.