Pásztorleves

Pásztorleves
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 40 dkg borjúcomb
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg leveszöldség
  • 15 dkg erdei gomba
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 1 db paprika
  • 1 szem paradicsom
  • 3 dl tejföl
  • 2 ek. liszt
  • 1 csokor kapor
  • 1 ek. paprika
  • csipet bors
  • 1 ek. só
  • 40 dkg borjúcomb
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg leveszöldség
  • 15 dkg erdei gomba
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 1 db paprika
  • 1 szem paradicsom
  • 3 dl tejföl
  • 2 ek. liszt
  • 1 csokor kapor
  • 1 ek. paprika
  • bors
  • 1 ek.

Elkészítés:

A kockázott szalonnát zsírjára sütjük és aprított hagymát dinsztelünk rajta pár percig.

Mehet bele a 2 centisre darabolt borjúhús és ízesítjük sóval, borssal.

Ha félig puhára főtt, akkor kockázott leveszöldséget hozzáadva főzzük tovább.

Hogyha megpuhultak, akkor kockázott gombát teszünk bele és paprikával hintjük, tejföllel habarjuk.

Végül vágott kaporral fűszerezzük és csíkozott paprikát, paradicsomot adunk hozzá.

Ízlés szerint csipetkét lehet belefőzni, levesbetétként.