Paleo Raffaello

Paleo Raffaello
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 25 dkg kókuszreszelék
  • 30 g kókuszzsír
  • 5 dkg eritrit
  • 2 dl kókusztejszín
  • fél dl víz
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • a forgatáshoz:
  • kókuszreszelék
  • a töltelékhez:
  • kb. 30 szem mandula
  • (tej-, tojás-, szója-, cukor-, gluténmentes)
  • 25 dkg kókuszreszelék
  • 30 g kókuszzsír
  • 5 dkg eritrit
  • 2 dl kókusztejszín
  • fél dl víz
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • kókuszreszelék
  • 30 szem mandula

Elkészítés:

Egy lábasban összemelegítjük a kókusztejszínt a vízzel, az eritrittel, és a kókusztejszínnel. Vanília kivonattal ízesítsük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és alaposan összekeverjük. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni.

Diónyi golyókat formálunk belőle, amiknek a közepébe egy-egy mandulaszemet rejtünk, majd kókuszreszelékben megforgatjuk.

Érdemes egy-két órára hűtőbe tenni. Kitűnő gasztro ajándék lehet bármilyen alkalomra.

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!