Nagymama túrófánkja

Nagymama túrófánkja
Elkészítési idő
4,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 50 dkg túró
  • 3 tojás
  • 5 tasak vaníliás cukor
  • 5 dkg liszt
  • 1 ek. tejföl
  • porcukor
  • baracklekvár
  • 50 dkg túró
  • 3 db tojás
  • 5 tasak vaníliás cukor
  • 5 dkg liszt
  • 1 ek. tejföl
  • porcukor
  • baracklekvár

Elkészítés:

Az áttört túrót összekeverem a tojássárgákkal, a liszttel, tejföllel és vaníliás cukorral.

A tojásfehérjéket felverem habbá és beleforgatom az előző masszába.

A tésztából kiszaggatom bő, forró olajba a fánkokat és pirosra sütöm őket.

Tálalható porcukorral hintve és lekvárral.