Mézes cukorborsó

Mézes cukorborsó
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória költséges
Hozzávalók:
  • 1 mokkáskanál szódabikarbóna
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 25 dkg cukorborsó
  • 4 evőkanál szarvasgombás méz
  • 1 darab bagett
  • 8 szelet sonka
  • 1 mokkáskanál szódabikarbóna
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 25 dkg cukorborsó
  • 4 evőkanál szarvasgombás méz
  • 1 darab bagett
  • 8 szelet sonka

Elkészítés:



Terítsük a sonkaszeleteket sütőpapírra!
Süssük meg őket 120 fokos sütőben!

Főzzük 1 percig a cukorborsót forrásban lévő sós vízben!
Szűrjük le, majd tegyük jeges vízbe!
Kihűlés után lecsepegtetjük.

Keverjük össze a mézzel és az olajjal!

Tálaljuk!