Marhanyársak avokádómártással

Marhanyársak avokádómártással
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória költséges
Hozzávalók:
  • 2 kaliforniai paprika
  • 6 evőkanál olaj
  • 50 dkg marhahátszín
  • 4 fej hagyma
  • Az avokádómártáshoz:
  • 1 citrom
  • 1 avokádó
  • 1 paradicsom
  • 1 kis fej hagyma
  • 1 csipet chili
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 6 evőkanál olaj
  • 50 dkg marhahátszín
  • 4 fej hagyma
  • 1 db citrom
  • 1 db avokádó
  • 1 db paradicsom
  • 1 kis fej hagyma
  • 1 csipet chili

Elkészítés:


Tisztítsuk meg a húst, majd kockázzuk fel! A hagymát hámozzuk meg, vágjuk négybe! A paprikát megmossuk, felkockázzuk. Húzzuk nyársra a húst a paprikával és a hagymával felváltva!

A mártáshoz a paradicsomot hámozzuk meg, majd vágjuk apróra! A citrom levét kicsavarjuk. Hámozzuk meg az avokádót, magját távolítsuk el, a húsát törjük össze, majd rögtön keverjük el a citromlével!
Hozzáadjuk a paradicsomot és a hagymát. Sóval, borssal, és chilivel ízesítjük.

Kenjük meg olajjal a nyársakat, és grillrácson folyamatosan forgatva süssük meg! Kb. negyed óra alatt sül meg. Sóval és borssal ízesítjük, avokádómártással kínáljuk.