Málnás joghurttorta

Málnás joghurttorta
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • A tésztához:
  • 4 tojás
  • 4 ek. cukor
  • 4 ek. liszt
  • A krémhez:
  • 2 nagy pohár natúr joghurt
  • 1 csomag zselatin
  • 20 dkg cukor
  • 3 dl tejszín
  • málnalekvár
  • málna
  • 4 db tojás
  • 4 ek. cukor
  • 4 ek. liszt
  • 2 nagy pohár natúr joghurt
  • 1 csomag zselatin
  • 20 dkg cukor
  • 3 dl tejszín
  • málnalekvár
  • málna

Elkészítés:

Kapcsos tortaformában megsütjük a piskótát, kihűtjük.

A natúr joghurtot a zselatinnal és a cukorral összefőzzük, kihűtjük. A tejszínt felverjük, és a joghurthoz keverjük.

A piskótát megkenjük vékonyan málnalekvárral, és ráöntjük a krém felét. Rászórjuk a málnaszemeket, majd ráöntjük a megmaradt krémet.

Hűtőbe tesszük dermedni, majd levesszük a formát, tejszínhabbal és málnaszemekkel díszítjük.