Májjal töltött alma salátával

Májjal töltött alma salátával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 30 dkg csirkemáj
  • 4 db alma
  • 10 dkg póréhagyma
  • 8 szem mini paradicsom
  • 1 fej saláta
  • petrezselyem
  • szárított majoránna
  • 6 ek. olaj
  • 30 dkg csirkemáj
  • 4 db alma
  • 10 dkg póréhagyma
  • 8 szem mini paradicsom
  • 1 fej saláta
  • petrezselyem
  • szárított majoránna
  • 6 ek. olaj

Elkészítés:

3 ek. olajon dinsztelem a felaprított pórét, majd vele pirítom a vékonyra szelt májat, pár percig.

Ízesítem sóval, borssal, majorannával, finomra vágott petrezselyemmel.

Az alma tetejét kivágom, belsejét kivájom és a tölteléket beletöltöm.

Hőálló tálba teszem őket és 200 fokon sütöm 10 percet.

A salátát tányérra terítem, felezett paradicsomokkal kirakom és az almákkal tálalom.