Lasagne csirkéből

Lasagne csirkéből
Elkészítési idő
4,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 75 dkg brokkoli
  • 75 dkg húsos paradicsom
  • 2 db hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 75 dkg csirkefilé
  • 20 dkg gomba
  • 1/2 kg lasagne tészta
  • bors
  • A szószhoz:
  • 1 evőkanál vaj
  • 15 dkg sajt
  • 1 evőkanál liszt
  • 2,5 dl húsleves
  • 1 pohár tejszín
  • 75 dkg brokkoli
  • 75 dkg húsos paradicsom
  • 2 db hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 75 dkg csirkefilé
  • 20 dkg gomba
  • 1/2 kg lasagne tészta
  • bors
  • 1 evőkanál vaj
  • 15 dkg sajt
  • 1 evőkanál liszt
  • 2,5 dl húsleves
  • 1 pohár tejszín

Elkészítés:



Csíkozzuk fel a húst és a gombát!
Daraboljuk fel a hagymákat és a paradicsomot!

Pároljuk meg olajon a hagymákat, majd adjuk hozzá a gombát és a húst!
Süssük 5 percet, majd tegyük bele a paradicsomot és a brokkolit!
Ízesítsük sóval és borssal!
Pároljuk 5 percet fedő alatt!

Készítsünk rántást a vajból, a lisztből és a húslevesből!
Adjuk hozzá a tejszínt és a sajtot!
Tegyünk a sütőtálba kis húslevest, majd a tésztát rétegesen rakjuk le a raguval és a szósszal!
Süssük meg fél óra alatt 200 fokon!