Kecskesajtparfé

Kecskesajtparfé
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 8 gombóc vaníliafagylalt
  • 4 dkg kecske krémsajt
  • 4 dkg kecskesajt
  • 0,5 dl tokaji sárgamuskotály
  • 1 csomag hidegen készíthető vaníliaízű krémpor
  • 5 dkg mazsola
  • 8 gombóc vaníliafagylalt
  • 4 dkg kecske krémsajt
  • 4 dkg kecskesajt
  • 0,5 dl tokaji sárgamuskotály
  • 1 csomag hidegen készíthető vaníliaízű krémpor
  • 5 dkg mazsola

Elkészítés:

A mazsolát a tokaji muskotályba áztatjuk, 15 perc múlva leszűrjük, és az így megmaradt borban kikeverjük a vaníliaízű krémport.

A vaníliafagylaltba belekeverjük a kecskerémsajtot és a reszelt kecskesajtot.

A boros mártást tányérra öntjük, közepére pedig fagylaltgombócot nyomunk. A mártást mazsolával díszítjük. Idénygyümölccsel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Hunya Katalin küldte. Köszönjük!