Gyümölcsös finomság

Gyümölcsös finomság
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 1 db 2 tojásos piskótalap
  • 4 dl cukrászkrém
  • 3 db őszibarack
  • 15 dkg málna
  • 3 dkg szeletelt mandula
  • 3 ek. barackpálinka
  • 1 db 2 tojásos piskótalap
  • 4 dl cukrászkrém
  • 3 db őszibarack
  • 15 dkg málna
  • 3 dkg szeletelt mandula
  • 3 ek. barackpálinka

Elkészítés:

A mandulalapokat enyhén megpirítjuk.

A piskótát kisebb kockára daraboljuk.

A forrázott barackot hámozzuk, málna nagyságúra daraboljuk.

Üvegtálba pakoljuk a piskótát, 1 ek. pálinkával locsoljuk.

Ráhalmozzuk a barack felét, málna felét, cukrászkrém felét, 1 ek. pálinkával locsoljuk.

Még egy réteget készítünk, tetejére pár szem málnát, pirított mandulát rakva.


Tálalás előtt minimum 2 órára hűtőszekrénybe teszem.