Céklasaláta minden jóval

Céklasaláta minden jóval
Elkészítési idő
4,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 5 db cékla
  • 20 dkg savanyú káposzta
  • 6 db krumpli
  • 6 szál sárgarépa
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 db alma
  • Az öntethez:
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 ek. méz
  • 3 ek. citromlé
  • 1 ek. őrölt mustármag
  • borsikafű
  • 5 db cékla
  • 20 dkg savanyú káposzta
  • 6 db krumpli
  • 6 szál sárgarépa
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 db alma
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 ek. méz
  • 3 ek. citromlé
  • 1 ek. őrölt mustármag
  • borsikafű

Elkészítés:

Kissé sós vízben megfőzöm a céklát, krumplit, répát, utána felkockázom.

Nagyobb tálba halmozom, majd a káposztával, kockázott almával és póréval vegyítem.

Az öntethez kikeverem az olívaolajat, mézet, citromlevet, mustármagot, borsikafüvet, sót.

Átforgatom vele a salátát, majd 2 órát hagyom hűtőben állni.