Hozzávalók:
  • 8 szelet kicsontozott karaj
  • 20 dkg gomba
  • 8 szelet emmentáli sajt
  • 8 szelet sonka
  • 1 kk. reszelt vöröshagyma
  • 2 ek. zsír
  • 2 dkg vaj
  • bors
  • 8 szelet kicsontozott karaj
  • 20 dkg gomba
  • 8 szelet emmentáli sajt
  • 8 szelet sonka
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek. zsír
  • 2 dkg vaj
  • bors

Búbos sertésborda

Elkészítési idő
4,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Kiklopfolom a karajszeleteket és sózom, borsozom, majd zsiradékon kisütöm szép pirosra, mindkét felüket.

Vajon, reszelt vöröshagymát dinsztelek és rajta pirítom az aprított gombát, sózva, borsozva, míg el nem fő a leve.

Kikent tűzálló tál alját kirakom a hússal, mindegyikre gombát halmozva, illetve sonkaszeletet és sajtszeletet.

A sütőben addig sütöm a húst, míg a sajt rá nem pirul a tetejére.