Borsós csülökpörkölt

Borsós csülökpörkölt
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • bors
  • 50 dkg zöldborsó
  • 50 dkg újburgonya
  • 1 db hátsó sertéscsülök
  • 2 fej hagyma
  • 2 db zöldpaprika
  • zsír
  • 3 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál tört pirospaprika
  • bors
  • 50 dkg zöldborsó
  • 50 dkg újburgonya
  • 1 db hátsó sertéscsülök
  • 2 fej hagyma
  • 2 db zöldpaprika
  • zsír
  • 3 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál tört pirospaprika

Elkészítés:



Készítsünk pörköltet!
Dinszteljük meg a hagymát zsíron, adjuk hozzá a felkockázott húst, forgassuk át, majd ízesítsük paprikával, sóval, borssal és fokhagymával!
Öntsük fel vízzel, majd főzzük puhára!

Ha a hús puha lett, adjuk hozzá a krumplit és a cukorborsót!
Sűrítsük be liszttel, majd locsoljunk rá tejfölt!