Ázsiai serpenyős zöldség

Ázsiai serpenyős zöldség
Elkészítési idő
4,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 60 dkg mirelit ázsiai zöldségkeverék
  • 50 dkg apró fusili tészta
  • 3 evőkanál szezámolaj
  • bors
  • 60 dkg mirelit ázsiai zöldségkeverék
  • 50 dkg apró fusili tészta
  • 3 evőkanál szezámolaj
  • bors

Elkészítés:

A tésztát forró, sós vízben al dente keménységűre főzzük, majd leszűrjük.

Közben a zöldségeket egy serpenyőben (legjobb erre a wok) forró olajon pár percig sütjük, közben folyamatosan rázogatjuk, mozgatjuk a zöldségeket.

A sült zöldségeket összeforgatjuk a tésztával, sóval, borssal ízesítjük, és melegen tálaljuk.


Marhahússal gazdagítható. Ehhez 20 dkg marhahúst vékony csíkokra vágunk, 1 teáskanál vajon megpirítunk. Ráöntünk 1,5 dl húslevest és kb. 15 percig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd a tésztás zöldséghez keverjük.