Ananászos sertés édes-savanyú mártással

Ananászos sertés édes-savanyú mártással
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg sertéscomb
  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg sárgarépa
  • 6 evőkanál szójaszósz
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál borecet
  • 1 csokor újhagyma
  • 1 evőkanál cukor
  • 1 ananászkonzerv
  • olaj
  • őrölt bors
  • 50 dkg sertéscomb
  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg sárgarépa
  • 6 evőkanál szójaszósz
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál borecet
  • 1 csokor újhagyma
  • 1 evőkanál cukor
  • 1 ananászkonzerv
  • olaj
  • őrölt bors

Elkészítés:

Vékonyan felcsíkozom a húst, majd pirítom forró olajjal. Adok hozzá vöröshagymát és szójaszószt, majd meglocsolom az ananászlével és puhára főzöm.

A tisztított répát és hagymát karikákra vágom, majd a húshoz adom. Pirítom nyolc percig, hozzáadom az ananászkockákat, cukrot, borsot, sót és borecetet, majd összeforralom.

Köretnek párolt rizst készítek.