Almás rétes müzlisen

Almás rétes müzlisen
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 csipet só
  • 5 dkg mazsola
  • 3 evőkanál méz
  • őrölt fahéj
  • 1 citrom leve
  • 5 dkg darált dió
  • 5 dkg vaj
  • 1 tojás
  • 1 csomag 6 lapos réteslap
  • 60 dkg alma
  • 8 evőkanál müzli
  • 1 csipet
  • 5 dkg mazsola
  • 3 evőkanál méz
  • őrölt fahéj
  • 1 db citrom
  • 5 dkg darált dió
  • 5 dkg vaj
  • 1 db tojás
  • 1 csomag réteslap
  • 60 dkg alma
  • 8 evőkanál müzli

Elkészítés:



Reszeljük le a megtisztított hagymákat egy mélyebb tálba!
Öntsük rá a citromlevet és a mézet!
Rakjuk hozzá a felvert tojást, a sót és egy kis fahéjat!
Keverjük össze, majd adjuk hozzá a mazsolát, a müzlit és a diót!
Hagyjuk állni 2 órát, közben kevergessük meg egyszer!

Terítsünk nedves konyharuhába 3 réteslapot!
Kenjük meg a közeit olvasztott vajjal!
Tegyük rá a szélére a krém felét, és csavarjuk fel!
Készítsük el a másik felét is!

Tegyünk kikent tepsibe, majd süssük meg sütőben!